mandag 24. september 2012

Hva har skjedd de 2 siste ukene????

Jo, hva har skjedd.....
Mandag for 2 uker siden testet jeg positivt og vi er nå gravide. Lykkerus "de lux" med mange følelser!!!!
Lykkerusen roet seg litt mandag for en uke siden da den første blødning viste seg. Kjente den indre uroen komme. Avtalte derfor hcg-serum prøver mandag og onsdag forrige uke. Stigningen mellom disse to dagene var ikke så høy som ønsket, da den bare hadde en mellomreferanse på 1200. Vi fikk beskjed om å vente til mandag igjen for en ny prøve. Men selvfølgelig måtte en ny blødning dukke opp på lørdag. Så da tok jeg kontakt med lege igjen og fikk komme inn på sykehuset for en kontroll. Da kunne ultralyden vise en liten fostersekk med en liten sak inni. Glede!!!! Ny blodprøve ble tatt og siden onsdagen hadde vi hatt en stigning på 10 000. En vanvittig bra stigning. Nå har nervene roet seg ned igjen og vi slapper av. Blødningene kommer nok mest sannsynlig av morkaken som fester seg. Fikk beskjed om at disse blødningene er normale og ikke farlige, men selvfølgelig skremmende. Det hjelper heller ikke på at jeg tar Klexane som blodfortynnende og blør lett.
Hadde 3 slike blødninger under min lille engel sitt svangerskap og det viste seg å være helt ufarlige blødninger som kom fra morkaken som festet seg. Men når en ser blod så frykter man det verste, selv om frykten ikke var like stor denne gang som under sist svangerskap.

Lykkelig gravide i uke 5+6 er vi idag. Sikre på at dette går bra, men med mange sommerfugler i magen. Tenker mye på vår lille gutt nå og savnet blir ikke mindre, men kanskje en plass i denne verdenen sitter en stolt storebror og følger med oss......

Vi er lovet tett oppfølging under nye svangerskap. Avsluttende ultralyd på fertilitetsklinikken blir neste onsdag. Da begynner nok ting og tang og skje. Vi blir nok henvist til fødepoliklinikken for oppfølging under svangerskapet og vi skal henvises til tidlig fosterdiagnostisk ultralyd ved et større sykehus. Mye spenning i ukene som kommer.

Veldig kjekt å se at det er flere bloggere som nå er gravide - jeg gleder meg med dere alle :)

Iskrystall

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar