mandag 3. desember 2012

Endelig!!!

Endelig tilbake til jobb! Så herlig å endelig komme igang igjen. Startet i 50 % idag, men krysser fingre og tær for at jeg kan øke det til fult ganske kjapt. Det er godt å kjenne kvalmen lette mer og mer. Har fortsatt dårlige dager og det er ikke mange dager siden jeg hadde et ufrivillig besøk på toalettet. Men det er heldigvis lengre og lengre mellom hvert ufrivillige besøk nå. Gulpingen er enda tilstede, men den er lettere å kontrollere med noen gode drops tilgjengelig hele tiden. Lakrisdrops er virkelig tingen for å dempe gulping og vond smak.

Ukene tutler og går. Noen dager syns jeg tiden går utrolig kjapt, mens andre dager blir minutter til timer. Men imorgen passerer vi 16 uker. Da er et nytt mål nådd og vi er en uke nærmere målet vårt. Tirsdager er liksom blitt ukens høydepunkt. Denne uken er det og klart for ny kontroll hos jordmor. Alltid betryggende med kontrollene hos jordmor. Hun er informativ på en utrolig god måte, samtidig som hun er behagelig og tar godt hensyn til hva vi har vært igjennom tidligere iår. Det betyr mye for meg at vi kan prate og le litt med helsepersonell og. Ting må liksom ikke alltid være dypt seriøst. God å kunne lette litt på trykket innimellom.

Savnet etter vår lille Engel er like sterkt som før, men sorgen er vel gjerne litt lettere å bære. Men for en god uke siden dukket det og opp en melding på telefonen min, som lød som følgende "Steinen på gravstedet til Deres barn vil bli montert imorgen". Endelig kom beskjeden som vi har ventet på.
Det første besøket etter at steinen var montert var spesielt...ble det som vi ønsket?
Lettelsen var derfor stor når vi endelig fikk se resultatet, det ble akkurat som planlagt og slik vi ønsket. Montøren hadde virkelig ordnet det fint til med kantstein og planter. Det hele ble et rørende, men godt besøk. Endelig har Gutten vår fått steinen sin på plass, det er godt for oss begge her hjemme.

"Sov søtt lille engel"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar